Made in Amerika

Made in Amerika

Trónok harca: a második rész mindenre kiterjedő analízise

2016. május 05. - madeinamerica

Habár hatalmas meglepetések nem történtek, a második részben a status quó-t sikerült jó alaposan felborítani Westeros-szerte, lássuk először is, hogyan változtak meg az erőviszonyok, végül pedig honoráljuk a hét legjobbjait.

hodor.png

  1. A fal. A papírforma beigazolódott. A Leicester bajnok lett. Ser Davos nem kapott bárányt. A balliberális zsidóbérenc toleranciaszektás merkelista varjak kihasználták saját hatalmi céljaikra a migránsok katonai erejét. Bár Melissandre feltűnően sápadtnak és gyengécskének tűnt az előző rész végén, valami azért mégis maradt a tarsolyában. Jon Snow köszöni szépen jól van. Egészen addig ameddig Melissandre meg nem kéri, hogy természetben törlesszen.

        Előrelépés level: megkérdőjelezhetetlen.

  1. Deres: Az észak(-korea)iak tényleg besorolnának egy ilyen pszichopata mögé?

        Előrelépés level: erősen kétségbe vonható.

  1. Vas-szigetek. RIP Lord Baló.

        Előrelépés level: megkérdőjelezhetetlen.

  1. Fa: Hodor tudott beszélni? Ez az igazi game-changer. Felmerül a kérdés miért hagyott fel vele és hogy milyen hatással lesz mindez a Birodalom jövőjére, a westerosi kultúrára és az istállósfiúk emancipációjára?

        Szavazásra bocsátanám, hogy szerintetek mi lelte az öreg Willist?

.

       Előrelépés level: nagyon megkérdőjelezhetetlen.

  1. Meereen: Még a sárkányok sem tudnak ellenállni Tyrion sármjának.

       Előrelépés level: jókora.

got.png

A hét díjazottai (új rovat!!!):

A hét aranyköpése: nem meglepő módon Tyrion („That’s what I do: drink and know things”) és Ramsey („I prefer being an only child”) küzd ezért a díjért.

A hét küzdősportos fogása: ennek a díjnak a sorsa a Királynő ellentmondást nem tűrő cenzoraként fellépő Zombihegy és az íjászokat nem szívelő Óriás között dőlhet el.

Comeback Player of The Week: Jon Snow. Hegy.

Coach of The Week: Zsaken.

Most Improved Player: Ramsey.

MVP: Hodor.

A bejegyzés trackback címe:

https://made-in-amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr58686660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása